Welkom bij WOZ-ondersteuning

Uw adviseur voor gemeenten en samenwerkingsverbanden bij WOZ-taxatiewerkzaamheden.

Over mij

Mijn naam is Rob Neppelenbroek en ik ben sinds 1999 werkzaam als WOZ-taxateur. Tot 2005 bij een taxatiebureau met uitstap naar een agrarisch makelaarskantoor maar dat was toch niet echt wat voor mij. Vanaf 2008 tot op heden werk ik als WOZ-taxateur bij de gemeente Westerveld en daar zorg ik voor de complete herwaardering van de woningen en niet-woningen. Ook de bezwaar en beroepszaken handel ik zelf af met ondersteuning van een aantal collega’s.

Eind 2018 had ik toch behoefte aan een nieuwe uitdaging en ben ik mijn eigen bedrijf WOZ-ondersteuning gestart naast de werkzaamheden voor de gemeente Westerveld. Gemeenten en samenwerkingsverbanden zijn mijn klant. Met mijn twintig jaar ervaring kun je bij mij terecht voor het complete pakket aangaande taxatiewerkzaamheden ten behoeve van de wet WOZ. Wil je na het lezen van mijn verhaal toch nog meer weten dan kun je me mailen, bellen of contacten via mijn LinkedIn.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial